Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

 

 

Dobro došli na web stranicu tvrtke Ergon d.o.o. Tvrtka Ergon d.o.o. klijentima garantira vrhunsku kvalitetu usluga. Poslujemo u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske, hrvatskim i međunarodnim stadardima financijskog izvještavanja. Svojim radom služimo javnom interesu, doprinosimo promoviranju visoko kvalitetnih profesionalnih standarda, postupamo u skladu s Kodeksom etike za profesionalne računovođe.

Kolačići

Internet stranica www.ergon.hr za ispravan rad stranice koristi kolačiće, koji ne pohranjuju osobne podatke. Nastavkom pregleda internet stranice posjetitelji su suglasni na njihovu upotrebu.

Svi mi posjetitelji internet stranica na svojim računalima, tabletima i pametnim telefonima, imamo pohranjen velik broj kolačića s različitih internetskih lokacija.

Kolačići su male grupe podataka koje većina internet stranica pohranjuje u uređajima kojima se spajamo na internet sa svrhom prepoznavanja pojedinačnih uređaja preko kojih smo se spajali na internet. Njihova pohrana je pod potpunim nadzorom preglednika koji korisnik upotrebljava. Kolačići nisu štetni te su vremenski ograničeni.

Kolačići su osnovni uvjet kojim se svakom posjetitelju internet stranice omogućuje prikladan sadržaj. Interakcija posjetitelja i internet stranice je upotrebom kolačića brža i jednostavnija. Uz pomoć kolačića internetske stranice pamte pojedinačne preferencije i iskustva posjetitelja pa se time štedi vrijeme i pretraživanje određene stranice je učinkovitije i ugodnije.

 

Pravne obavijesti i uvjeti korištenja

Svi sadržaji objavljeni na www.ergon.hr su vlasništvo tvrtke Ergon d.o.o. Sadržaj na web stranici je zaštićem autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog pristanka direktorice tvrtke Ergon d.o.o. Tvrtka Ergon d.o.o. nije odgovorna za moguće poteškoće u radu internet stranice, moguću netočnost informacija niti za moguću štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Ergon d.o.o. zadržava pravo izmijene sadržaja objavljenih na internet stranici.

Sve sadržaje web stranice Ergon koristite na vlastitu odgovornost i Ergon d.o.o. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Ergon d.o.o. nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Osobne podatke koje prikupljamo putem web stranice nećemo davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom. Prikupljene podatke koristimo isključivo za pružanje kvalitetnije usluge prema Vama te prilagodbe publici koja posjećuje web stranicu.

Osobne podatke koje nam dobrovoljno ostavljate putem naše web stranice,  koristimo da bi odgovorili na Vaš upit poslan putem kontakt forme, kako bi Vam odgovorili na upit vezan za traženje ponude računovodstvenih usluga ili za obavijesti vezane za našu djelatnost, i javnosti neće biti dostupni. Sakupljene osobne podatke čuvamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Vaši su podaci cijelo vrijeme zaštićeni od gubitka, uništavanja, krivotvorenja, manipuliranja i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.

Smatramo da su posjetitelji web stranice upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

 

Osobni podaci

Prilikom unosa osobnih podataka u obrasce na web stranici www.ergon.hr, slažete se s tim da vaše osobne podatke koristimo u vašu korist radi obavješćivanja o novostima i poslovnim pogodnostima koje vam možemo ponuditi. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada ih vi sami dobrovoljno unesete, kada se samostalno prijavite.

Vi upravljate podacima o sebi koje dajete davatelju usluga, a ako ih ne želite davati davatelju usluga, nećete moći pristupiti nekim mjestima, odnosno funkcijama na web-mjestu.

 

Bilježenje podataka

Kad god pristupate web lokaciji, automatski se bilježe opći podaci poput preglednika, broja posjeta, prosječnog vremena posjete web-mjestu. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše web-lokacije te poboljšanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

 

Zatražite ponudu

Ispunite interaktivni obrazac unutar 30 sekundi i
vaša neobvezujuća ponuda stiže na vaš email.

Zatražite ponudu
Traje manje od 30 sekundi!

 

Fields marked with an * are required