O nama

Mi smo specijalizirani knjigovodstveno-računovodstveni servis za tvrtke koje se bave pretežno uslužnim djelatnostima.

Računovodstveni smo servis s 20 godina iskustva te certificiranim ovlaštenim računovođama, a izraziti fokus stavljamo na to da Vam pružimo sigurnost u poslovanju kroz preuzimanje svih „administrativnih“ poslova koji Vam „kradu“ vrijeme i usporavaju Vas u redovitom poslovanju.

Naša misao vodilja je Prepustite poslovne knjige nama a Vi radite ono što volite!

Suradnja s nama nije samo obrada Vaše poslovne dokumentacije i odrađivanje knjigovodstvenih poslova. U svakom trenutku od nas možete očekivati  savjetodavnu podršku. 

Nudimo Vam profesionalost, proaktivnost, točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga  koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Iako često spada u kategoriju „podrazumijeva se“, kod nas povjerenje ima posebno značenje. Poštujemo i štitimo Vas u svim segmentima te kroz individualni pristup Vašim potrebama kreiramo rješenja koja će pružiti najbolje rezultate.

Na raspolaganju smo 24-sata te garantiramo 100% točnost u izvještavanju prema svim državnim i poreznim institucijama.

Iznimno nam je važna dobra komunikacija s Klijentima. Kako bi najbolje moguće odradili naš dio posla bitno nam je i da Vi vodite računa o svom poslovanju, da uredno dostavljate dokumentaciju i poštujete zakonske rokove.

Ukoliko ste se preproznali u vrijednostima koje navodimo onda ste naš idealan Klijent.  Jer nama je Vaše poslovanje VAŽNO!

 

Danijela Iveljić

Diplomirana ekonomistica, ovlašteni računovođa, uspješna poduzetnica
Koautorica knjige Kako pokrenuti i voditi posao od kuće (2016.)

Vlasnica i direktorica tvrtke s više od 20 godina iskustva u vođenju poslovnih knjiga, knjigovodstva i računovodstva. Prva poslovna iskustva gradi u Auto Hrvatska d.d.  Kontinuirano  se usavršava te 2001. godine stječe uvjerenje za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova od RRIF konzaltinga u Zagrebu. Uz rad, studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je diplomirala 2002. godine. Od 2004. godine članica je Udruge Hrvatski računovođa, a od 2005. godine ima certifikat ovlaštenog računovođe.

Redovita je polaznica stručnih seminara, simpozija i radionica kroz koje trajno nadograđuje znanje i vještine.

Uz vođenje tvrtke specijalizirana je za poslove interne revizije i poslovnog savjetovanja u domeni financija i poreza.

Zatražite ponudu

Ispunite interaktivni obrazac unutar 30 sekundi i
vaša neobvezujuća ponuda stiže na vaš email.

Zatražite ponudu
Traje manje od 30 sekundi!

 

Fields marked with an * are required