UVJETI KORIŠTENJA

Dobro došli na web stranicu obrta Ergon. Ergon klijentima garantira vrhunsku kvalitetu usluga. Poslujemo u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske, hrvatskim i međunarodnim stadardima financijskog izvještavanja. Svojim radom služimo javnom interesu, doprinosimo promoviranju visoko kvalitetnih profesionalnih standarda, postupamo u skladu s Kodeksom etike za profesionalne računovođe.

Kolačići

Na ovoj web lokaciji koristimo kolačiće (eng. “cookies”) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web stranice. Kolačići su male datoteke koje poslužitelj šalje u preglednik kako bi registrirao korisničke aktivnosti za vrijeme pregledavanja web stranice. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći put kad posjetite istu web stranicu mogu ih automatski primijeniti.

Kad god pristupate web lokaciji, automatski se bilježe opći podaci poput preglednika, broja posjeta, prosječnog vremena posjete web-mjestu. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše web-lokacije te poboljšanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

BLOKIRANJE KOLAČIĆA

Postavke kolačića možete kontrolirati u svom web pregledniku. Prema zadanim postavkama Vaš web preglednik prihvaća kolačiće, no to prema želji možete promijeniti jer većina preglednika omogućava da odbijete prihvatiti kolačiće.

U Google Chromeu postavke kolačića možete prilagoditi odabirom odabirom opcije Postavke.

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

Na ovoj web stranici koristimo Google Analytics kolačić i Facebook Pixel. Kada je ovaj kolačić omogućen, prikupljamo informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Te informacije nam pomažu u poboljšavanju web lokacije. Kolačići prikupljaju podatke u anonimnom obliku, uključujući broj posjetitelja i stranice koje su posjetili.

POSTAVKE KOLAČIĆA

U svakom trenutku možete omogućiti ili onemogućiti postavke kolačića na našoj web stranici putem LINKA

KONTAKT

Ako imate pitanja o ovoj politici kolačića ili postupanju s vašim podacima, kontaktirajte me na email danijela.iveljic@ergon.hr.

Pravne obavijesti i uvjeti korištenja

Svi sadržaji objavljeni na www.ergon.hr su vlasništvo obrta Ergon. Sadržaj na web stranici je zaštićem autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog pristanka vlasnice obrta Ergon. Ergon nije odgovoran za moguće poteškoće u radu internet stranice, moguću netočnost informacija niti za moguću štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Ergon zadržava pravo izmijene sadržaja objavljenih na internet stranici.

Sve sadržaje web stranice Ergon koristite na vlastitu odgovornost i Ergon se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Ergon nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Osobne podatke koje prikupljamo putem web stranice nećemo davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom. Prikupljene podatke koristimo isključivo za pružanje kvalitetnije usluge prema Vama te prilagodbe publici koja posjećuje web stranicu.

Osobne podatke koje nam dobrovoljno ostavljate putem naše web stranice,  koristimo da bi odgovorili na Vaš upit poslan putem kontakt forme, kako bi Vam odgovorili na upit vezan za traženje ponude računovodstvenih usluga ili za obavijesti vezane za našu djelatnost, i javnosti neće biti dostupni. Sakupljene osobne podatke čuvamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Vaši su podaci cijelo vrijeme zaštićeni od gubitka, uništavanja, krivotvorenja, manipuliranja i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.

Smatramo da su posjetitelji web stranice upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Osobni podaci

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Ergon vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.

DETALJNIJE