Da, računovođa je uistinu Vaš najvažniji poslovni suradnik za uspješno poslovanje.  Ljudi često misle da su usluge bilo kojeg  knjigovođe koji im se nalazi u neposrednoj blizini dovoljne za njihovo uspješno poslovanje. Možda, ako imaju sreće.

Kod odabira knjigovođe/računovođe birajte stručnjaka koji odgovara potrebama vašeg poslovanja. Neka kriterij odabira bude kvaliteta usluge i stručnost, a ne blizina. Imajte na umu da računovođa posjeduje daleko šire znanje od knjigovođe i u mogućnosti je rješavati i najkompleksnije probleme.

Za svakog poduzetnika, malog ili velikog, vrlo je važno raspolaganje pravovremenim i pouzdanim informacijama. Imati kvalitetnog računovođu koji Vas može savjetovati oko svih važnih financijskih pitanja, od velikog je značaja.

Korištenjem usluga provjerenih stručnjaka osiguravate da vaše poslovanje bude u skladu s važećim zakonskim propisima te izbjegavate probleme i komplikacije koje mogu nastati ako koristite usluge nedovoljno stručnog knjigovođe/računovođe.

Uz financijsko savjetovanje stručnog računovođe uvijek ćete biti korak ispred konkurencije. Obzirom da je specijaliziran u svom području rada, da se kontinuirano educira i prati sve zakonske i porezne propise, može Vam pomoći u planiranju poslovanja i donošenju ispravnih financijskih odluka. Investicija u dobrog računovođu je investicija za budućnost vašeg poslovanja.

 

Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim računovođom ili trebate savjetovanje s područja računovodstva i financija, javite se u Ergon, profesionalni knjigovodstveno-računovodstveni servis.